PORTOBELLO STINGER

Ingredients

  • 3 large Portobello mushrooms sliced to ¾ inch thickness
  • 6 tbsp. olive oil
  • Salt and pepper to taste
  • Fernando’s Stinger Dip as needed

Ingrédients​

  • 3 gros champignons Portobello, coupes a ¾ d’épaisseur
  • 6 c à soupe de l’huile d’olive
  • Sel et poivre au gout
  • Quantité désirée de Trempette « Stinger » de Fernando

Preperation

Preheat oven to 425 °F. Coat bottom of glass casserole with olive oil and place Portobello slices side by side. Bake for 20 minutes flipping over after 10 minutes. Add salt and pepper to taste. Transfer portobello’s to a serving plate and coat with Fernando’s Stinger Dip as desired.
E Basta !!!

Préchauffer le four a 425 °F. Dans une casserole en verre, recouvrir le fond avec l’huile d’olive et placer les tranches de Portobello cote a cote sure le cote. Cuire au four pendant 20 minutes en tournant cotes après 10 minutes. Saler et poivrer au gout. Transférer les tranches de portobello un plat de service et napper avec la quantité désirée de Trempette « Stinger » de Fernando
E Basta !!!


Idée // Idea: Fernando