FOCACCIA LA FAÇON STINGER

FOCACCIA THE STINGER WAY

Ingredients

  • 8 oz of pizza dough
  • Olive oil as much as it takes
  • Mozzarella cheese, grated desired amount
  • Fernando’s Stinger Dip

 

Ingrédients

  • 8 oz de la pâte à pizza
  • L’huile d’olive autant qu’il prend
  • Fromage mozzarella râpe et autant que vous le désirez
  • Trempette « Stinger » de Fernando

Preperation

Preheat oven 425°F. Flatten pizza dough onto a 14” pan, baste dough with olive oil and Bake in oven for 12 minutes. Remove from oven and spread evenly with Fernando’s Stinger Dip. Sprinkle desired amount of mozzarella cheese and return to oven for 12 more minutes.
E Basta !!!

Préchauffer le four a 425 °F. Aplatir la pâte à pizza sure un moule rond de 14", baste pate avec l’huile d’olive et cuire au four pendant 12 minutes.
Retiriez du four et répandre la pâte uniformément avec la Trempette « Stinger » de Fernando. Saupoudrer la quantité désirée de fromage mozzarella et revenir au four pendant 12 minutes de plus.
E Basta !!!

Idée // Idea: Anthony Di Pardo